Showing all 43 results

Sisteme antigrindină împotriva vremii nefavorabile
Nu există nicio îndoială că producerea fructelor de calitate este rezultatul pasiunii și dragostei pentru teritoriu și fiecare viticultor este conștient de câtă transpirație este necesară pentru a avea grijă de o podgorie bună, care vă poate oferi struguri nu numai de o calitate excelentă, ci și chiar și în cantități mari. Cu toate acestea, condițiile meteorologice nefavorabile și în special grindina în fiecare an elimină o parte, uneori chiar o parte importantă a produsului. Din acest motiv, pentru a combate acțiunea dăunătoare a frigului, nu este nimic mai eficient decât instalarea unui sistem anti-grindină bun pentru podgorie.
Acest sistem de protecție acționează ca un scut pentru a proteja fructele muncii grele a vinificatorilor, protejând plantele de daunele cauzate de grindină, furtuni violente, vânt și vreme rea în general în fiecare an.
În cazul în care zona dvs. este caracterizată de un frig de iarnă amară sau trebuie să facă față schimbărilor rapide de temperatură, podgoriile / livezile dvs. trebuie să fie protejate de o bună structură de plasă antigrindină. În acest fel puteți maximiza productivitatea plantelor dvs., ajungând astfel la perioada de recoltare veți găsi fiecare fruct din plantele dvs.

De ce să alegem sistemele noastre antigrindină pentru podgorii?
Structurile noastre au garantat întotdeauna o integritate care vă va însoți și proteja planta pentru totdeauna. Uitați de sistemele de protecție complexe care necesită săptămâni până la asamblare și de o echipă specializată care să o facă. Și, de asemenea, spuneți adio de la cheltuielile constante necesare numai pentru întreținere.
Iată câteva dintre avantajele produselor oferite de Vigneto Online:

Sunt realizate cu cele mai selectate materiale
Simplu de asamblat chiar și fără calificări specifice
Economică în management și întreținere
Folosit cu mare satisfacție de mulți dintre clienții noștri

În Vigneto Online, pe lângă structurile pentru podgorii, avem și sisteme antigrindină excelente pentru livezi care nu necesită abilități specifice pentru a fi asamblate și vă vor înfășura și proteja plantele într-o clipită. La noi va fi foarte ușor să alegeți structura cea mai potrivită în funcție de nevoile specifice ale podgoriei sau livezii dvs.; protejându-l astfel nu numai de efectele devastatoare ale vremii nefavorabile, ci și de razele UV și variațiile de temperatură.
Alegeți astăzi să vă alăturați tuturor clienților noștri mulțumiți că acum sentimentul de a vedea o parte din fructele lor deteriorate de vreme rea este doar o amintire. Pentru a primi informații despre structurile pentru plasele antigrindină ne puteți contacta prin formular dedicat și vă vom ajuta cu plăcere în alegerea celui mai potrivit pentru dvs.
Nu pierdeți timpul și alegeți acum să vă protejați sistemele! Avem deja mulți clienți care au profitat de ofertele noastre și au ales să își protejeze munca cu un sistem antigrindină care face diferența.

0,80 lei0,90 lei