Termeni si conditii

Acest document conține termenii și condițiile generale pe baza cărora utilizatorilor li se oferă utilizarea site-ului web și a aplicației www.vigneto-online.com care oferă stâlpi, materiale și accesorii pentru plantarea podgoriilor și livezilor.

1. Definiții

Pentru a permite o înțelegere completă și acceptarea acestor termeni și condiții, următorii termeni, la singular și plural, vor avea semnificația indicată mai jos:

Proprietar: INTELIGENT VITIS SRL
CUI: 36558343, J39/599/2016
B-dul BRAILEI 131,620122-Focsani,Vrancea
Aceasta Aplicație: Site-ul web și aplicația www.vigneto-online.com

Produse: Produsele furnizate utilizatorului de către Proprietar

Utilizator: Oricine accesează și folosește aplicația

Utilizator consumator: persoana fizică de vârstă care încheie un contract în scopuri care nu au legătură cu propria sa activitate antreprenorială, comercială, meșteșugărească sau profesională care poate fi desfășurată.

Utilizator neconsumator: persoana fizică de vârstă sau persoana juridică care încheie un contract pentru îndeplinirea sau nevoile propriei afaceri, activități comerciale, meșteșugărești sau profesionale

Condiții: Acest contract care reglementează relația dintre Proprietar și Utilizatori și vânzarea sau furnizarea Produselor oferite de Proprietar prin intermediul Aplicației.

2. Informații detaliate despre oferta cererii

Aplicația oferă utilizatorilor de vânzări o gamă largă de sisteme pentru cultivarea podgoriilor și livezilor și accesorii de producție proprie și cele mai prestigioase mărci comerciale. Vigneto Online este tehnologie și servicii pentru agricultura modernă. Ajungem cultivatorii cu o gamă de accesorii (podgorii) pentru podgorii de cea mai bună calitate. Avem o gamă de cârlige pentru a prinde firul suporturilor și arcurilor, de orice formă și dimensiune, distanțier pentru stâlpi din metal, beton și lemn. stâlpi metalici, beton și lemn, stâlpi metalici, sârmă zincată, tub cu șurub, șuruburi U.

3. Domeniul de aplicare al condițiilor

Utilizarea Aplicației implică acceptarea Condițiilor de către Utilizator. În cazul în care Utilizatorul nu intenționează să accepte Condițiile și / sau orice alte note, avize legale, informații publicate sau menționate în acestea, el nu va putea utiliza Aplicația sau serviciile conexe.

Condițiile pot fi modificate în orice moment.

Condițiile aplicabile sunt cele în vigoare la data transmiterii comenzii de cumpărare sau a cererii de furnizare a unui produs.

Înainte de a utiliza aplicația, utilizatorul este obligat să citească cu atenție Condițiile și să le salveze sau să le tipărească pentru referință ulterioară.

Proprietarul își rezervă dreptul de a modifica la discreția sa, în orice moment, chiar și după ce Utilizatorul s-a înregistrat, interfața grafică a Aplicației, Conținutul și organizarea acestora, precum și orice alt aspect care caracterizează funcționalitatea și gestionarea Aplicației, comunicarea Instrucțiunilor relevante către Utilizator, acolo unde este necesar.

4. Cerere de cumpărare sau furnizare prin intermediul aplicației

Toate Produsele sau oferite prin intermediul Aplicației sunt descrise în detaliu în paginile relevante ale produsului (calitate, caracteristici, disponibilitate, preț, timp și costuri de livrare, taxe auxiliare etc.). Pot exista unele erori, inexactități sau diferențe mici între ceea ce este publicat în aplicație și produsul real. În plus, orice imagine a Produselor este doar reprezentativă și nu constituie un element contractual.

Achizițiile și / sau cererile de furnizare a unuia sau mai multor produse prin intermediul aplicației sunt permise atât utilizatorilor consumatori, cât și utilizatorilor neconsumatori. Pentru minori, orice cumpărare și / sau cerere de furnizare a Produselor prin intermediul aplicației trebuie să fie verificată și autorizată de părinți sau de operatorii de responsabilitate părintească.

Oferta Produselor prin intermediul Aplicației constituie o invitație la ofertă și comanda trimisă de Utilizator va fi valabilă ca o propunere contractuală de cumpărare și / sau cerere de furnizare, sub rezerva confirmării și / sau acceptării de către Proprietar. de mai jos. Prin urmare, Proprietarul va avea, la propria sa discreție, dreptul de a accepta sau nu comanda Utilizatorului fără ca acesta din urmă să poată obiecta sau să se plângă din orice motiv.

Contractul pentru vânzarea sau furnizarea Produselor se încheie cu acceptarea de către Proprietar a propunerii contractuale a Utilizatorului. Operatorul de date va accepta propunerea contractuală a