Showing all 5 results

STALPI BETON PRECOMPRIMAT
Pentru construcția unei podgorii sau livezi, stâlpii de susținere reprezintă fără îndoială cea mai importantă alegere în construcția structurii. În prezent, cei mai frecvenți sunt stâlpii din beton armat precompres. (C.A.P.)

Stâlpii au o formă trapezoidală și sunt produși în diferite secțiuni. Au 3 laturi netede și 1 lat, 2 margini ascuțite (posibil rotunjite) și 2 rotunjite.
Stâlpii sunt furnizați pe lungimi adaptate clientului, care poate solicita și următoarele personalizări:
Șanfrenarea celor 2 margini ascuțite (pentru a favoriza recolta mecanizată; în acest fel uzura bătătorilor recoltătorilor de struguri este limitată).
Vopsirea stalpilor (pentru a limita impactul vizual asupra mediului). Pentru producerea acestor stalpi, adăugăm oxizi de fier în conglomeratul de ciment; în general sunt necesari stâlpi de culoare maro.
Forarea pe stâlpi (efectuată în general pe stâlpii de capat, pentru a tensiona firele de susținere prin intermediul unor role speciale).

Materii prime de înaltă calitate
Spalierii din beton sunt produse folosind numai materii prime de înaltă calitate: Portland Ciment 5.25, nisip natural și piatră zdrobită din săpături pe râul Piave, fire speciale pentru beton armat. 2 × 2,25 – 3 × 2,25.


Materii prime de înaltă calitate Spalierii din beton sunt produse, folosind numai materii prime de înaltă calitate: Portland Ciment 5.25, nisip natural și piatră zdrobită din săpături pe râul Piave, fire speciale pentru beton armat. 2 × 2,25 - 3 × 2,25